събота, 6 август 2011 г.

Цветно настроение и добри идеи..

 Здраветe,
знам, че не публикувам много напоследък, но нямам какво да ви покажа- не правя картички, работя над други проекти, един от които е сайт и така както върви не знам дали ще види бял свят. Иска ми се да направя някоя картичка, но като няма повод предпочитам да се съсредоточа в нещата, които имам да правя. И така, за да не седи празно тук ще ви покажа няколко от изнамерените от мен цветни идеи и се надявам, те да ви донесат добро настроение :)

1.Трудно реших, с кое да почна. Но ето, че птиченцата се наредиха на първото място. Скромни са обясненията, но пък основната идея е показана, така че ако нещо липсва ще е предизвикателство за въображението ни, нали така?!

2. Това е следващата идейка, която много ми допадна, но разбира се, аз пак я виждам в преспектива. В други форми и в платно в ярки и забавни цветове отиващи на интериора.3. Сигурна съм, че повечето от вас са запознати с идеята на glue dots. Това със сигурност е една много добра идея. Аз лично не съм ползвала въпросните glue dots, смятам, че са скъпо удоволствие и единственото, което предоставят е улеснение, а аз обичам да ми е трудно :Р. Ще се поразтърся кое от лепилата продавани тук би било заместител на споменатото там Aileen's Tack it Over and Over glue. А идеята с кутийките за дискове е идеална и приложима също така за домашонаправени перлички.


4. А сега нещо вкусно. Това сготвих снощи, станаха прекрасни хрупкави златисти картофки. Рецептата е лесна, 4-5 мин картофите се държат във вряла вода, нарязват се посипват се със смес от пармезан, чесън на прах (аз не сложих), сол и пипер на вкус. Слагат се в загрята фурна (350 градуса) за 20-25 мин и са готови. Фурната, на която готвих, беше с максимум 250 градуса, та ги запекох до зачервяване - отне ми 10-15 мин повече. Но пък станаха да си оближеш пръстите. Ето рецептата от която гледах, просто попаднах на нея, може да я има някъде и на български, просто не съм търсила.


5. http://vimeo.com/26842748
    http://raffaeleconte.blogspot.com/

Усмихнат ден..

1 коментара:

Petya каза...

Брей - много готини и свежарски идеи! Страхотни са!

Публикуване на коментар

Първото ми влизане в топ 5

Общо показвания

Ноември 2011. Предоставено от Blogger.
 
;