вторник, 24 януари 2012 г.

Албумче...

   Знам, че се позагубих.. Дано на никой не съм липсвала безутешно :Р .. С малката дупка между изпитите, в която съм в момента, ще се опитам да се завърна почти плавно при вас.. Мисля да подготвя няколко поста, за когато няма да мога да отделя време за записването им и само да намина да ги пусна.. Току що разгледах последните неща, които ми бяха излезнали от блоговете, които следя :) Както винаги, не спирате да правите красоти - само съжалявам, че аз нямам време да поспра и да ги погледна.
   Стига толкова встъпителни думи. Ще пусна малко снимки на първия ми мини албум. Не е особено впечатляващ, нито пък, кой знае, колко оригинален. Но е пръв опит в нещо ново за мен. Не знам дали скоро ще повторя, само ще ви кажа, че получателя му си го хареса, надявам се не само заради сантименталната си стойност. :)








    Така сега малко да ви поговоря за албума, ако ще ви е интересно.. Направих го за рождения ден на един приятел. Казва се коса, за щото той през миналото лято беше подстригал дългата си коса, която "отглеждаше" откакто го познаваме. Във албума подбрахме снимки от различни периоди с различна дължина на косата му. Всяка страница е различна, защото исках да кореспондира със конкретната снимка. На всяка страница имаше тагче, на което написахме някаква шега отново обвързана със снимката. Виждате на снимката съм хванала всички тагчета, от техните ненадписани страни, най си харесвам това на последната снимка.Доста трудно ми беше украсяването на албум за момче, а и с тази идея всичко да е толкова различно и шарено, резултата е някак хаотичен, нелогичен, странен, но поне си подхожда с притежателя :Р .Тук може да видите как съм свързала страниците.
   Това е от мен за сега, до нови срещи и :) не спирайте да творите :)

2 коментара:

Соня каза...

Много весело и закачливо албумче.Безспорно това е един изключително оригинален и хубав подарък.Поздрави:)

Miss Emerald каза...

Стеле, според мен си се справила много, много добре с направата на албумчето, и то за мъж! Всички знаем, че при тях се чувстваме сякаш с вързани ръце! Сигурна съм, че всичко идеално си е паснало със снимките и подготвените тагчета с послания!

Публикуване на коментар

Първото ми влизане в топ 5

Общо показвания

Ноември 2011. Предоставено от Blogger.
 
;