събота, 4 февруари 2012 г.

Органза в Шаби Шик...


Ох, много се надявам да съм усетила духа, стила и атмосферата на Шаби Шика. Вие ще кажете? Успяла ли съм?


Трябва да ви споделя, че освен борбата с нови стил, мъка беше направата на тези цветя от органза, голямо бодене с игла, голямо чудо.


Картичката е за 2 предизвикателства, едното за празника на Handmade by Miss Emerald Заради , която се напънах толкова много да измайсторя нещо в стил Шаби Шик. А второто за The Crazy Challenge в тяхната тема Цветя. Надявам се моите органза цветя да им допаднат.


Радвам се да споделя с вас моето творение, надявам се да ви хареса, очаквам вашите оценки и коментари дали съм се справила с разбирането на стила Шаби Шик, тъй като до сега не бях правила картичка от този вид.
До скоро и усмихнат, творчески ден :)

4 коментара:

Miss Emerald каза...

Както споменах вече, кучето с гледане касапин не става, но според моето скромно мнение, без да претендирам, че съм спец в този стил, въпреки че съм изгледала и изчела много за него, смятам че си усетила и предала чудесно духа, излъчването, романтиката, които този стил притежава! И цветята много ми харесаха, заслужавало си е боденето!
Благодаря ти, че си приела моето Предизвикателство №1 и че се включваш в празненството!

Valchen каза...

Според мен, много добре си уловила и пресъздала красотата на този стил! Прекрасна картичка се е получила! Много ми харесват цветята от органза и птичката, която лети и носи любов, щастие...

Силва каза...

Чудесна картичка се е получила. Много нежна и романтична:) Поздрави!

Svetla * каза...

Прекрасна картичка в стил шаби-шик :) И аз да си призная имам желание да направя нещо за Miss Emerald , но трябва да ме връхлети специалното вдъхновение :) А твоята картичка невероятно много ми харесва ! Поздравления !

Публикуване на коментар

Първото ми влизане в топ 5

Общо показвания

Ноември 2011. Предоставено от Blogger.
 
;