сряда, 17 ноември 2010 г.

Здравейте..

Правя този блог, защото наистина много обичам да правя разни неща.. Обичам също така и да ги нося, да ги показвам, да ги подарявам и да уча другите да ги правят.. Общо взето за това мисля и да използвам този блог..
Много скоро ще се престраша да публикувам снимки на последните ми занимания ( картички и бижута ) , но не очаквайте много.. Все пак ги правя за себе си и не съм натрупала кой знае колко опит и знания.. Чувствам се и съм начинаеща, така че това очаквайте и от работите ми, малко недогледани, с леки забележки, с проста за изпълнение идея.. Но с време и практина се надявам да изчистя тези неща..
За сега единственото, което можете да видите е профилната ми снимка, която е картичка правена от мен.. Надявам се скоро да видите още.. :)
Лек и Усмихнат Ден..

2 коментара:

siskus каза...

Здравей,радвам се че семейството ни се увеличи с още една сродна душичка!!!!!!Смело напред,всеки минава през своя път за да натрупа повече и повече идеи за своите творби!!!С нетърпение очаквам нещицата ти!!!!Всичко е красиво щом е ръчно правено,целувам те и чакам снимки!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Привет и от мен - добре дошла в гилдията на картичкотворците.!
С интерес и радост ще следя твоите нещица....не спирай да твориш!

Публикуване на коментар

Първото ми влизане в топ 5

Общо показвания

Ноември 2011. Предоставено от Blogger.
 
;