вторник, 27 септември 2011 г.

За да чета повече :)


Ще бъда много кратка. За такова отметка отдавна си мечтая.. Направих си я за мен, не за предизвикателство и не по повод или за някого. :) Просто исках такава :) Приятно е чувството да се материализира желанието ти. :)

Харесва ми как се получиха снимките. Доволна съм.
И преди да ви пожелая приятна вечер искам да ви покажа и това свитъче, което преди няколко дена отиде при получателя си. 
Приятна и усмихната вечер :)

4 коментара:

Miss Emerald каза...

Мдааа, благородно завиждам, че си направила нещо за себе си! Тооолкова неща съм си набелязала, които искам да си направя, а все не ми остава време за тях! Със здраве и все така голямо удоволствие да си го ползваш! Свитъчето е много готино!

Em каза...

Свитъчето е супер сладко! Сигурно много ще му се зарадват!
А за книгоразделителя, ще трябва да се съглася с Miss Emerald, много е хубаво, че си направила нещо за себе си! Ние винаги сме така заети с поръчки от и за приятели, че изобщо не ми сотава време да си направя нещо, ей така за мен!

Cvety каза...

Може и да не е много често, но пък когато публикуваш, все покасваш красоти и даваш идейки :)
Поздрави!

I Love Making Things каза...

Благодаря ви момичета за хубавите думи. :) На всяка от вас пожелавам да намери време за материализиране на красивите неща в главата и :)

А Цвети, цяло лято нямах възможност да съм често сред вас, но изгарям от желание, а и се надявам съвсем скоро да поправя тази грешка. Поне до зимната сесия ще се постарая да възвърна поне темпото си от преди лятото, тогава майсторях и споделях значително по-редовно :)

Усмихнат ден :)

Публикуване на коментар

Първото ми влизане в топ 5

Общо показвания

Ноември 2011. Предоставено от Blogger.
 
;