вторник, 31 януари 2012 г.

Отметка за книга ( Червено )





Това е второто ми предложение за Забавлятелство Трето, и то е подарък за моя приятелка за рожения и ден, и се надявам това да стига, за да отговаря на условията :)
Очаквайте още от поредицата :) Тези ги пускам днес, за да не изпусна срока на предизвикателството.. ще пусна другите, когато имам време, защото те не а за подарък и това отнема единствената им връзка с темата :) Сега се връщам към лекциите, надявам се скоро да ви посетя отново и ви пожелавам изпълнени с вдъхновение дни и много усмивки върху лицата ви :)

П.П. Надписчето е дигитален печат, който взех от ТУК . Добре, че ме подсети Гери, че иначе нямаше да се сетя да го допълня към поста :) И да отдам нужното на милите хора, чичто е "вината" да стигне до мен :Р . Хайде радвайте се докато творите :) И се надявам скоро пак да "чуете" нещо от мен :)

5 коментара:

Maria Tchotcheva каза...

Чудесен подарък! Поздравления и успех в предизвикателството!

Miss Emerald каза...

И това ти предложение ми хареса! То пък е малко по-загадъчно-романтично като цветова комбинация!

Hristovica каза...

Този също се е получил страхотно. Аз съм любителка на книгите и с удоволствие бих използвала такъв книгоразделител, така че няма как да не се харесат! Стискам палци за предизвикателството и чакам да покажеш следващите.

~Gery~ каза...

Много як надпис си сложила :) Изобщо - всичките книгоразделители са станали супер :) На човек ще му е голям кеф да чете книги, отбелязвайки си с тях:)

I Love Making Things каза...

Благодаря Ви, мили дами, за хубавите думи :)надявам се и получателките им толкова да им се зарадват и да имат желание да си ги ползват, колкото вас ви мотивират.. :)

Гери.. Всъщност ме подсети, че можеше да споделя с вас линка, от който си взех надписа.. Това бързане ще ме убие.. Ще го добавя като послепис под този пост. Така и ти и другите ще можете сами да си направите още по-красиви отметчици за книги в този дух. :)

Публикуване на коментар

Първото ми влизане в топ 5

Общо показвания

Ноември 2011. Предоставено от Blogger.
 
;