четвъртък, 18 ноември 2010 г.

Игра №7 "Нещо за нещо" на Arty-mark

Ето.. Моето най-любимо нещо вкъщи.. Поставката ми за обеци.. Правена по спомен на нещо гледано из нета преди доста време..





А ето как изглежда с накачени обеци по нея.. Малко хаотично са наредени, но аз така ги обичам :)
 Надявам се ви харесва, материалите не са кой знае какво: старо перде, голям кашон, и дълги парчета плат.. 
 Усмихнат ден..

5 коментара:

Donika каза...

Хехехе много идейно и практично.Харесва ми и ти благодаря от сърце че участва в играта!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

ного оригинална идея ....обичаш накити изглежда - желая ти успех в играта на Арти марк и....празно място да не остане от поставката за обици!

I Love Making Things каза...

Наистина е пракрично, всичко си е на показ и не трябва да се ровиш, за да намериш любимия си чифт обеци.. :) Благодаря ви, че ме навестихте, благодаря ви и за хубавите думи..

Анонимен каза...

Прекрасна е,а от какво е направена

I Love Making Things каза...

За основата взех най-големия кашон, който намерих и изрязах 2 еднакви рамнки от най-големите му страни. Всяка по отделно увих в ленти изрязани от останали ми платове - единия този оранжевичкия на цветя, а другия кафяво-черното рае. Между тях поставих правоъгълник от плат за перде с големината на рамката, но и някаква мережа би свършила работа. Сега не си спомням, мисля, че го позаших това перде за едната от вече навитите с плат рамки. После залепих двете части. Искам да кажа, че гордо ми слуши около 2 години.. Картона обаче не е дълготрайно решение и на места стана нестабилен и се наложи да се разделя с тази творба.. Сега обмислям друг подобен проект, защото обеците ми вече си няамт място..

Публикуване на коментар

Първото ми влизане в топ 5

Общо показвания

Ноември 2011. Предоставено от Blogger.
 
;