неделя, 20 февруари 2011 г.

Не Сега...








      Ох, колко приятно ме изненадаха Картичкофуриите с тази прекрасна тема, всъщност правенето на разни неща не е единственото ми хоби, намирането и слушането на хубавата музика е също моя страст, за която си имам местенце в блог пространството.. Както и да е приятно ми беше да ги съчетая.. Трудно си избрах песен, толкова много хубави песни, толкова много картини създават, че да не знаеш на коя да се спреш.. Правих тази картичка прекалено дълго време, че направо ме е срам да кажа колко точно се занимавах с нея- с подреждането, с рязането, с правенето на цветето.. То, цветето, между другото е моя щуротия,която не се получи никак добре, в началото дори тръгнах да правя снимки стъпка-по-стъпка, но в един момент просто се отказах и се стремях да го завърша така, че да изглежда прилично.
      Ето и песента, на която се спрях за вдъхновение..
     
      И последно да спомена за дигиталните печати: Фона взех от Far Far Hill, като с помощта на програма го направих черно-бял (защото принтера ми е такъв) и след това го премених в кафяви и оранжеви багри.. Пианото, часовника и цигулката всъщност не са дигитални печати, а free картинки за принтиране и оцветяване..

7 коментара:

Unknown каза...

Ох, много, много я обичам тази песен! Изключително е красива и се радвам, че си решила да посветиш картичката си именно на нея :)!

Рени каза...

Много ми харесва картичката-цветовото съчетание,елементите и особено цветето.Може да е "твоя щуротия",но се е получило страхотно.Напълно си подхожда с нюансите на картичката.Нежна картичка,вдъхновена от нежна песен!
Благодаря ти,че се включи в нашето предизвикателство!

Rumilina каза...

Стеле, наистина е трудно да избереш една от всички хубави БГ песни. Интересни цветове, а и цветето в оранжеви багри приятно контрастира на черно-бялото пиано. И аз ти блатодяря за участието в нашето предизвикателство.

kenli каза...

Мдаааа! Една симфонична виртуозност!!!!!!

Tracy каза...

Beautiful card.
Thank you for following me on my blog :)

I Love Making Things каза...

Толкова се радвам, че ви харесва, благодаря за коментарите и че наминахте :)
Усмихнат ден

Hazel каза...

Beautiful crafting. Thank you for linking for my celebration blog candy. x

Публикуване на коментар

Първото ми влизане в топ 5

Общо показвания

Ноември 2011. Предоставено от Blogger.
 
;