неделя, 19 юни 2011 г.

Цветно настроение и добри идеи..

Пфффф.. Едва измина първата седмица на сесията, а вече се чувствам изтощена за 2-3 месеца напред.. Тази седмица нямах време да крафтна нищичко, но силно се нуждая от малко цветност и разнообразие :) Нещо различно от математика и програмиране по възможност :) Ето какво изнамерих цветно и красиво за вас и за мен през тази седмица..


1. Един туториал за тези прекрасни хартиени цветя с малко шиене на машина..За жалост аз нямам все още машина, но това е покупка, която като фен на DIY -я няма да пропусна при първа възможност.








2. Ако се чудите как да останете щастливи и усмихнати дори и в напрегнатите дни. Това е начина. Да се сетите за 3 хубави неща, които са ви се случили днес може да заличи 10-20 неприятности и проблеми :)








3.Още една моя тайна, за това генерално да сте по-усмихнати и доволни е посланието носено от този надпис. Линка е към портфолиото на фотографа Chris Pino.














 4. Супер креативната идея за кутии, а и за други неща, изнамерих в craftzine.com .Въображението ми литва, щом си помисля за нея.. Позволява много манипулация, както различни форми, така и различни материали и цветове. Общо взето можеш да си направиш красиви кутии по твой вкус и за каквото на теб ти трябват. Само още не съм си намерила въпросните пластмасови платна, както ги наричат.. Споделете, ако ги зърнете някъде. :)




5. е една креативна детска книжка :)

 Надявам се да съм ви усмихнала и да сте си харесали нещо...
И бонусче една снимка на едно цветенце, за което си откаднах време в самото на началото на тази напрегната седмицата.. :) Но так и не намерих време да публикувам. :) 

2 коментара:

Cvety каза...

Отново споделяш интересни идеи, за което благодаря! А кутиите, органайзерите и всичи предмети за съхранение са ми слабост и ще потърся подобни пластмасови платна. Мисля си, че и с по-дебел картон, който да се надупчи дори и на по-рядко от платната, и да се украси по подобен начин, може да се получи добре.. стига да имаш с какво да дупчиш навътре от ръба :)

I Love Making Things каза...

С картона ще е много трудоемко - една грешка и ще ти се развали цялата плоскост, която подготвяш.. Аз с това не бих се захванала:?.. Аз си мислех за някакви пластмасови подложки.. Майка ми беше купила преди много време за кухнята от някакъв магазин за домашни потреби, сега се оглеждам, но не виждам точно такива на дупчици..
Ако някой мине през тези големите магазини практикер, мусюбриколаж и тн. и види нещо подходящо да каже. Все си мисля, че там може да има нещо , което ще свърши работа.
Радвам се, че ти харесват нещата. Ще поствам още, като ми попадне нещо интересно :)

Публикуване на коментар

Първото ми влизане в топ 5

Общо показвания

Ноември 2011. Предоставено от Blogger.
 
;