четвъртък, 17 ноември 2011 г.

Празници да искаш :)

Здравейте всички :)
Вчерашния ден макар и тихомълком аз и блогът ми отпразнувахме 1 година от първата си публикация. Бях запланувала малка почерпка за вас, които от време на време наминават да видят щуротийките ми, но ще трябва да я отложа за сега. Искаше ми се да направя нещо вчера за да отпразнувам по някакъв начин, но уви- бях заета със задачки за университета и дори не усетих, как се изтъркули деня и ето ме на - пиша ви в 00:10 за вчерашния рожден ден на блога ми, седнала за пръв път на компа за отмора, а не по задължение :) И вместо да ходя да стачкувам пред Ректората, аз писах ли писах задачки- закачки. Както и да е, - Честит Рожден Ден, мило мое Блогче, ще се радвам да споделим още много мигове заедно.

За да не е този пост напълно безсмислен за вас ще ви покажа, картичката, която подарих на моя много скъпа приятелка за скорошния и имен ден :) Празници да искаш :)

Хубав ден и очаквайте скоро още от мен :)

2 коментара:

Miss Emerald каза...

Стеле, честита ти първа блого-годинка! Още много да отпразнуваш и те да бъдат изпълнени с много красота и творческо вдъхновение! Картичката ти е много весела и закачлива, хареса ми идеята за дъжд от сърца! Определено успя да ме усмихнеш тази сутрин! Поздрави и повече свободно време за хобито!

arcadia каза...

Стели, честит блогски ден-ден! желая ти много красота и вдъхновение!

Публикуване на коментар

Първото ми влизане в топ 5

Общо показвания

Ноември 2011. Предоставено от Blogger.
 
;