вторник, 20 декември 2011 г.

Коледни Панделки 3

По-малка от останалите, тази очарователна картичка застава достойно до тях с по-коледното си излъчване и по-небрежния си вид дори смятам, че ги надминава :)
В нея също се крие отпечатък от топъл ембос, дори от същия печат, като на другите две , но няма да показвам това на снимка :)

Тя също отива при Забавлятелство Второ: "Коледа, та дрънка" и се надявам, ако не да ги впечатли, то поне да ги изпълни с коледно настроение. Надявам се такива емоции да донесе и на вас :)



4 коментара:

Miss Emerald каза...

Стеле, много ми харесаха и трите картички, и много ми хареса и идеята с панделката! Но първите две определено повече ме грабнаха като цветово съчетание, избор на панделка, стоят направо разкошно! И са си прекрасно вързани и двете!
Да знаеш, че с нетърпение чакам албумчето! И на мен ми е голям мерак да направя, но все време не намирам!

I Love Making Things каза...

Радост за мен е да чуя, че ти харесват :Д Доста дълго седя тази идея скицирана на импровизираното ми табло за вдъхновение :Д Не ти вярвам за панделките :Р ама се примирих така или иначе с тях :Д
А за албумчето не тръпни в очакване, че ще останеш разочарована, макар идеята да е яка и като за първи опит да е добре, не е особено впечатляваш, от горе на всичкото е за момче и трябваше да го раздавам внимателно с ембелишмънтите :Д Ще го покажа де, ама не очаквай много :Р

Svetla * каза...

уау ! страхотна картичка ! Прекрасна е ! Много , много красива ! :)

skylife каза...

Ееее, тези хартии са сууупер! Убедих се, че комбинацията от студено синьо и огнено червено е много подходяща за Коледни картички!

Публикуване на коментар

Първото ми влизане в топ 5

Общо показвания

Ноември 2011. Предоставено от Blogger.
 
;