събота, 12 май 2012 г.

Разкрасена кутийка

За да отпразнувам новата премяна на блогчето ми :)
 Ще пусна и едно постче :)



 Бях ви казала, че съм се приготвила за още една "Пълна промяна". Вчера си намерих малко слънчице излезнах на терасата и се захванах с начинанието. Отново нищо особено, отново много нежно и пестеливо от към декорации :)


Така изглеждаше кутийката Преди...
А така изглежда След: 



 Ако някой наминава през моя блог от повечко  време, може би е забелязал, че от време на време се присещам да сменя темата на блога си :) Понякога е от насъбрана досада от нещо в старата, понякога е просто нужда от промяна, но факт е, че отново дойде този момент и този път се постарах малко повечко да намеря нещо симпатично и да го "барна", както се казва :) Надявам се съм направила малко по-уютно моето местенце и за Вас :)
 Лека вечер и дано не сте били много уморени от чистенето и ви е останала малко енергия за картички и творения, защото отивам да прегледам, какво сте поствали цял ден :)

6 коментара:

Lionelsa каза...

Много е шик така :-)

Miss Emerald каза...

Браво, Стеле! И нова премяна на блога, и нова премяна на кутийката, и двете - много хубави и създаващи настроение и уют! Тази кутийка силно ми прилича на кутийка от едни мноооого вкусни бонбони, поне на пръв поглед. И аз имам една такава, но пълна с копчета и все си мислех, че трябва малко да поукрася, дано твоята ми послужи за по-голям хъс да го направя по-скоро!

I Love Making Things каза...

Lionelsa, благодаря ти :)

Тони, всъщност кутийката наистина е от бонбончета, едни шоколадови с красиви опаковки в кафяво и златно. И само да ти кажа, че тази стоеше заделена за разкрасяване по-дълго време от колкото можеш да предположиш.. Все пак надявам се да събереш хъс по-скоро. Нетърпеливо ще чакам твоето претворение.

Ani каза...

Прекрасно се е получило! И аз имам една такава в която си събирам ръчно изработените рози, но все още не съм се решила да я разкрася.

can каза...

https://saglamproxy.com
metin2 proxy
proxy satın al
knight online proxy
mobil proxy satın al
8OZ5EL

arda каза...

https://saglamproxy.com
metin2 proxy
proxy satın al
knight online proxy
mobil proxy satın al
V5U

Публикуване на коментар

Първото ми влизане в топ 5

Общо показвания

Ноември 2011. Предоставено от Blogger.
 
;